2017

Het jaar 2016 ligt reeds achter ons en was een hectisch jaar voor eenieder. Qua verkoop van voertuigen was het met periodes pittig en in de mix was het ook niet altijd even gelukkig.

Dit heeft zijn impact gehad op de branche, maar tevens ook weer zijn uitwerking. Export is een commodity geworden en import heeft een flinke groeispurt gemaakt en zal tevens verder doorgroeien naar de commodity status. Succesvol zijn binnen de branche betekent dat men over de grenzen moet kijken om concurrerend te kunnen blijven opereren. Energie stoppen in nieuwe kanalen en relaties draagt uiteindelijk bij tot continuïteit. Bepalende partijen binnen de branche zullen vanuit strategie gaan schuiven binnen het speelveld en wederom zullen nieuwe partijen van buitenaf toetreden tot de markt. Dit betekent dat u moet meebewegen en veranderingen moet omarmen en omzetten in kansen en succes.

Verandering, nieuwe kanalen zoeken en inbedden in het eigen proces vraagt vaak een investering in tijd, opleiding en geld.

VDC heeft deze signalen reeds vroeg gesignaleerd en heeft ervoor gezorgd dat zij klaar is voor het leveren van de dienstverlening die de branche en u nodig heeft in 2017. Geen risico en investeringen aan uw zijde, wel de voordelen van een sluitend proces en het kunnen aangaan van nieuwe kansen en activiteiten. Vanuit een maatwerkgedachte kunnen wij met u meedenken wat voor u het meest optimale proces is, of welke specifieke wensen u heeft om onderscheidend ten opzichte van uw concurrenten te opereren.

VDC zal u gedurende dit jaar informeren over de diverse componenten in onze dienstverlening die zij u het aankomende jaar kan bieden.
Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen indien u advies wilt inwinnen over belangrijke zaken als registratieprocessen, fiscaliteit of wet- en regelgeving. Wij kunnen dan direct toetsen of u uw processen conform de gestelde eisen heeft ingericht.

Wij wensen u een succesvol en uitdagend jaar!

Met vriendelijke groet,
Voertuig Documentatie Centrum

Remco Westerbroek, algemeen manager

Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op: