Automarkt Arnhem gaat samenwerken met VDC

Im- en exportdienstverlener Voertuig Documentatie Centrum (VDC) gaat de afhandeling doen van alle verkooptransacties op de Automarkt Arnhem, die op zes november van start gaat bij de Gelredome.

Dat melden beide bedrijven aan Automotive. Automarkt Arnhem is een initiatief van 4export.nl en autobedrijf Van der Zande uit Deventer.

RDW-provider VDC opent een desk bij de Gelredome en transporteert alle verkochte auto’s met recht op bpm-teruggaaf naar het eigen facilitair centrum in Weeze (Duitsland). Verder neemt VDC daarbij de registraties voor de BPM-teruggaaf en de douane-documenten voor BTW-teruggaaf voor zijn rekening. “Wij hebben vertrouwen in de werkwijze van VDC, waarin een zorgvuldige en snelle afhandeling conform de wet-en regelgeving centraal staat”, zegt Bastiaan Bakker, manager van de Automarkt. Bij VDC wordt Oscar Hollink, in het verleden directeur bij Grensland Auto (waar nu het facilitair centrum van VDC is gevestigd), verantwoordelijk voor de automarkt-activiteiten.

Volgens Bakker liggen de aanmeldingen op schema. “Zowel de verkoop van jaarabonnementen als dagpassen komt op gang. We denken op zes november een groot aantal kopers en verkopers te hebben, maar het is te vroeg om concrete getallen te noemen.”

Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op: