Automotive meets special forces in Arctic Experience 2018

Van 15 tot en met 18 maart organiseert Automotive Management in samenwerking met de ex-special forces van de Special Operations Group de Automotive Arctic Experience, een uitdagende business reis naar Morgins (Zwitserland), inclusief een bezoek aan de Salon van Genève.

De Arctic Experience is een combinatie van zowel fysiek als mentaal ‘in beweging komen’. Onder begeleiding van ex-special forces worden deelnemers uitgedaagd om verbinding te leggen, met jezelf, met de groep en met de omgeving. Daarbij zal een beroep worden gedaan op je strategische skills, leiderschap en mate van adaptatie binnen veranderende situaties en de dynamiek van de groep. Op het programma staan onder meer een cursus Telemark-skiën, een avondmars, een kou- en ademshalingtraining en coaching- en leiderschapssessies.

Naast het programma van de Special Operations Group is er een bezoek gepland aan de Autosalon van Genève, de belangrijkste autoshow van de wereld, en is er vrije tijd om op de latten te staan, te après-skiën en informeel informatie te delen met branchegenoten.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Bekijk onderstaande video voor een impressie van de editie 2017, georganiseerd door Voertuig Documentatie Centrum (VDC). VDC is als hoofdsponsor verbonden aan de 2018-editie.

Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op: