Autorola lanceert Full Service Import dienstverlening

Om het voor autobedrijven nog makkelijker te maken om de juiste auto’s bij te kopen introduceert Autorola als eerste veilinghuis in Nederland de Full Service Import dienstverlening.

Veel partijen hebben de laatste jaren de eerste stappen gezet door internationaal auto’s bij te gaan kopen omdat de juiste auto’s in Nederland niet beschikbaar waren. Maar veel partijen doen dit nog niet, met name omdat ze het lastig vinden in te schatten hoeveel de import nu precies kost, hoeveel is de te betalen BPM en wat kost het transport en wie moeten ze daarvoor bellen. En wie moet dit dan intern allemaal regelen? Veel gedoe dus. Autorola gaat het autobedrijf ontzorgen, waardoor het autobedrijf alleen nog maar hoeft te doen waar hij goed is: handelen in auto’s en verkopen aan de eindgebruiker.

Autorola gelooft in de kracht van partnerships en werkt daarom samen met Waardetaxaties.nl voor de importtaxaties en met VDC voor de importdienstverlening. Hiermee is in iedere stap van het proces de juiste expertise beschikbaar. Door deze specialisten te combineren heeft de klant de hoogste kwaliteit op ieder vakgebied en door een efficiënte procesbeheersing wordt de doorlooptijd verkort en de kosten verlaagd.

Over Autorola

Autorola is één van de grootste online remarketingbedrijven in Europa met vestigingen in 20 landen. Naast het online veilen van ex-leaseauto’s, trucks, trailers en machines verzorgt Autorola diverse andere services op het gebied van online remarketing. Voorbeelden zijn de online voorraadbeheer- en taxatietool INDICATA en de business unit Solutions waarin maatwerk workflow proces management systemen worden aangeboden.

Over VDC

VDC is provider van de RDW en als zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in nationale en internationale registraties van voertuigen. Daarnaast biedt VDC import- en exportdienstverlening aan leasemaatschappijen, dealerbedrijven en veilinghuizen.

Over Waardetaxaties.nl

Waardetaxaties is expert in het taxeren van voertuigen in Nederland. Onze specialismen bestaan uit het taxeren van voertuigen ten behoeve van de import maar ook voor de juiste waardevaststelling om uw auto/motor of camper te verzekeren. Als erkende taxateurs bieden we: landelijke dekking, snelle doorlooptijden en kwaliteit. Bovendien bieden we een adviserende rol op het gebied van importeren van voertuigen.

Voor meer informatie

http://www.autorola.nl/

Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op: