RegistratieXpert

De RegistratieXpert is voor VDC het ‘verkeersplein’ aan geautomatiseerde dienstverlening, waar de gebruiker gebruik kan maken van diverse registratiefuncties; van inname van een voertuig tot en met de uitgifte van een voertuig. Het proces is volledig geautomatiseerd binnen één applicatie, waardoor er slechts sprake is van een minimale order entry binnen het proces. Dit levert dit per voertuig een ongekende tijdsbesparing op, waardoor gebruikers een enorme kostenbesparing kunnen realiseren.

Door een ingenieuze inrichting kan de gebruiker snel en eenvoudig voertuigen vrijwaren, nieuwe tenaamstellingscodes en een tellerrapport aanvragen en voertuigen exporteren. Tevens wordt van ieder voertuig een zeer uitgebreid Elektronisch Voertuig Dossier aangemaakt dat de gebruiker snel en per voertuig kan tonen tijdens een controle van de RDW of Belastingdienst.

De applicatie biedt de klant een enorme tijdwinst ten opzichte van zijn huidige procesinrichting en biedt tevens de zekerheid dat de gebruiker de juiste stappen doorloopt en voorkomt dat er tijdens de binnenlandse of buitenlandse registratie fouten worden gemaakt. Een onderdeel van de RegistratieXpert is de ExportXpert.

RDW online-dienstverlening:

  • Online Registratie Bedrijfsvoorraad (ORB)
  • Online Registratie Export Handelaren (OREH)
  • Geautomatiseerd opvragen tijdelijk documentnummer & tenaamstellingscodes
  • Geautomatiseerd opvragen NAP-tellerrapport
  • NAP-tellerstandcontrole voor opname van het voertuig in de bedrijfsvoorraad
Koppelingen Neem contact op